پاسخ وزارت خارجه اروپا به ادعاهای نتانیاهو: بی‌فایده است..

سه شنبه 12 اسفند 1393
20:53
پاسخ وزارت خارجه اروپا به ادعاهای نتانیاهو: بی‌فایده است.. مسؤول وزارت خارجه اتحادیه اروپا، با اشاره ضمنی به تلاش نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای ترساندن جامعه جهانی از توافق با ایران، این گونه اقدامات را مفید ندانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "فدریکا موگرینی" در کنفرانس خبری در ژنو درباره تلاش برخی "افراد برای ایجاد وحشت از دستیابی به توافق با ایران درباره برنامه هسته ای دارند" هشدار داد.

وی با اشاره به ادعاهای نتانیاهو بدون اشاره به نام او افزود: در این ساعت ها و در این مرحله که ما به دستیابی به نتیجه، نزدیک شده ایم، چنین اقداماتی برای وحشت پراکنی در خصوص توافق با ایران، مفید نیست.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، امروز به منظور جریان سازی ضد توافق آمریکا و گروه 5 +1 با ایران درباره برنامه هسته ای، در کنگره آمریکا سخنرانی کرد.

مقامات ارشد آمریکا اعم از رئیس جمهوری، معاون رئیس جمهوری، وزیر امورخارجه و ده ها تن از سناتورها و نمایندگان دموکراتِ کنگره، سخنرانی نتانیاهو را تحریم کردند.

26

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است