تحویل سامانه "اس 300" روسی به مصر

جمعه 15 اسفند 1393
14:11
تحویل سامانه العالم - یک منبع در بخش صنایع نظامی روسیه گفت که مسکو اجرای توافقنامه صدور سامانه‌های پدافند هوایی "آنتی – 2500" معروف به موشک های "اس 300 وی ام" را به مصر آغاز کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع افزود: روند اجرای توافقنامه میان مسکو - قاهره براساس برنامه انجام می شود؛ وی در عین حال به تعداد سامانه های خریداری شده از سوی مصر اشاره ای نکرد.

این منبع تصریح کرد: صدور تجهیزات الکترونیک و ادوات این سامانه ضد موشکی آغاز شده و مصر در سال جاری میلادی سکوهای پرتاب این موشک ها و سایر ادوات آن را تحویل خواهد گرفت.

سامانه "آنتی -2500" نسخه صادراتی سامانه پدافندی "اس – 300 وی 4" است که قادر است هواپیماها و موشک های بالستیک را در فاصله حتی 400 کیلومتر هدف قرار دهد.

توافقنامه صادرات 3.5 میلیارد دلار سلاح روسیه به مصر در جریان سفر عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور این کشور به مسکو در اوایل سال گذشته میلادی امضا شده بود. ارزش قرارداد سامانه پدافندی یاد شده 500 میلیون دلار برآورد می شود.

0% ...

آخرین اخبار

اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست


اعلام وضعیت اضطراری شبکه برق توسط ترامپ