وزیر دفاع عراق به زیارت امامین عسکریین (ع) رفت

يکشنبه 17 اسفند 1393
10:54
وزیر دفاع عراق به زیارت امامین عسکریین (ع) رفت وزیر دفاع عراق روز شنبه برای زیارت مرقد امام حسن عسکری و امام هادی علیهماالسلام واقع در مرکز سامرا وارد این شهر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "خالد متعب العبیدی" که روز شنبه وارد سامرا شد، پس از زیارت مرقد امان معصوم، با شماری از افسران و فرماندهان منطقه آزاد شده "سور سناش" از چنگال داعش نیز دیدار کرد.

شبکه عراقی "سومریه نیوز" به نقل از وزارت دفاع این کشور خاطرنشان کرد، العبیدی با هیات همراه به زیارت مرقد امام هادی و عسکری علیهماالسلام رفت و پس از آن با شماری از مقامات نظامی دیدار کرد.

در این بیانیه آمده است: فرمانده هوایی ارتش، معاون رییس ستاد مشترک و فرمانده عملیات سامرا و شمار زیادی از فرماندهان و افسران، وی را در عزیمت به منطقه "سور شناس" که از لوث وجود باندهای تروریستی داعش آزاد شده، همراهی می کردند.

وی همچنین با مردم قهرمان و عشایر غیور دیدار و از موضع آنان در حمایت از نیروهای مسلح تشکر و قدردانی کرد.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد


رکوردشکنی و نایب قهرمانی پارسا شهشهانی در ۲۰۰ متر کرال پشت