عذرخواهی جلاد داعش از خانواده خود !

دوشنبه 18 اسفند 1393
11:12
عذرخواهی جلاد داعش از خانواده خود ! جلاد انگلیسی داعش از خانواده خود به دلیل مشکلاتی که برای آنها به وجود آمده است، عذرخواهی کرد !

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد اموازی" تروریست انگلیسی که هویت او اخیرا به عنوان جلاد گروگانهای غربی داعش فاش شده است، از خانواده خود به دلیل مشکلاتی که برای آنها به وجود آمده، عذرخواهی کرد.
خانواده اموازی پس از افشای هویت فرزندشان، مجبور شده اند محل سکونت خود را ترک کنند و در جای دیگری به صورت ناشناس زندگی کنند.
مادر این تروریست انگلیسی اکنون به همراه 4 تن از فرزندانش در مکانی محرمانه در لندن تحت حمایت پلیس زندگی می کنند. خواهر 25 ساله و پدر اموازی نیز در کویت هستند.
نمایندگان کویتی از "جاسم اموازی" خواسته‌اند بین عذرخواهی رسمی و یا خروج از کویت یکی را انتخاب کند.
از سوی دیگر وکیل پدر اموازی اعلام کرد که به دلایل شخصی از ادامه پیگیری پرونده شکایت صرف نظر کرده است.
"سالم الحشاش" در کنفرانسی مطبوعاتی به جزئیات بیشتر درباره دلیل کناره گیری از این پرونده اشاره نکرد.
جاسم اموازی، هفته قبل این وکیل را برای پیگیری شکایت علیه کسانی که پسرش را به عنوان "جان" جلاد داعش شناسایی و معرفی کردند، به کار گرفت.
الحشاش بدون اشاره به سرنوشت این پرونده، گفت که سرویسهای امنیتی غربی تا این لحظه مدرکی ارائه نکرده اند که جان همان محمد اموازی است، و خبرها و شایعه های منتشر شده دراین زمینه بی اساس است.
با این حال روزنامه انگلیسی "ساندی تایمز" تأکید کرد که اموازی در نامه ای به خانواده خود، از انها به دلیل مشکلاتی که به وجود آورده عذرخواهی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه