هلاکت 12 تن از سرکردگان گروه های مسلح در سوریه

چهارشنبه 20 اسفند 1393
10:20
هلاکت 12 تن از سرکردگان گروه های مسلح در سوریه العالم- در عملیات پیشدستانه ارتش سوریه، در جنوب استان قنیطره، 12 تن از سرکردگان گروه های مسلح تروریست به هلاکت رسیده، ده ها تن زخمی شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع امنیتی خبر دادند که جنگنده های سوری، مقر ارتباط گروه های تروریست را هنگام برگزاری جلسۀ سرکردگان این گروه ها در روستای کودنا در ریفِ جنوبی القنیطره هدف قرار دادند.

در این عملیات، ده ها تن از تروریست ها کشته و زخمی شدند که شماری از آنان از سرکردگانِ گروه های مسلح بودند و تعداد 85 تن از این تروریست ها برای درمان به بیمارستان های رژیم صهیونیستی و بیمارستان های اردن منتقل شدند.

از سوی دیگر، در همین منطقه، یک افسر رژیم صهیونیستی در بلندی های اشغالی جولان، به ضرب گلوله زخمی شد.

رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این افسر، از ناحیه سینه، هدف اصابت گلوله قرار گرفت و برای درمان به بیمارستان منتقل شد.

این افسر صهیونیست، از منطقه ای در نزدیکی قنیطرۀ سوریه که عرصه درگیری ارتش سوریه و گروه های مسلح است، هدف قرار گرفت.

تیراندازی به این افسر صهیونیست، چند ساعت پس از آن صورت گرفت که یک گشتی ارتش لبنان، در مرزهای لبنان، هدف تیراندازی گشتی رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

26

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود