تظاهرات صدها کارگر در دوبی

چهارشنبه 20 اسفند 1393
11:45
تظاهرات صدها کارگر در دوبی العالم - صدها کارگر خارجی در اقدامی بی سابقه در اعتراض به شرایط کاری خود در امارات تظاهرات کردند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، این کارگران خارجی پس از اختلاف نظر با مسئولان شرکت پیمانکاری خود درخصوص میزان دستمزد تظاهرات اعتراض آمیز برگزار کردند.

تظاهرکنندگان تاکید کردند: با وجود اینکه حقوقشان بسیار کم است، شرکتی که برای آن کار می کنند، اضافه کاری آنها را قطع کرده است.

تصاویری که از این تظاهرات در شبکه های اجتماعی در اینترنت منتشر شد، نشان می دهد که کارگران معترض روز سه شنبه خیابانهای اصلی دوبی را بستند.

درپی این اعتراض، نیروهای ضد شورش امارات در محل حاضر شده و تظاهرکنندگان را متفرق کردن کردند و این تظاهرات بدون خشونت یا بازداشت تظاهرکنندگان پایان یافت.

هزاران کارگر خارجی در بخش ساختمانی امارات در شرایطی بسیار ناگوار کار می‌کنند و بسیاری از آنها از سوء استفاده و محروم بودن از حقوق اساسی خود رنج می‌برند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی حزب الله به شمال «اسرائیل» هنگام حضور نتانیاهو و کاتس


سردار قاآنی: اسرائیل باید به نقطه قبل از شروع جنگ 40روزه عقب‌نشینی کند


رهبر انصار الله یمن: عید غدیر بخشی از میراث ایمانی مردم مسلمان یمن است


نعیم قاسم: نتایج مذاکرات پوچ و تحقیرآمیز بود


عارف: آیت‌الله فیاض منشأ آثار ارزشمند برای حوزه‌های علمیه بود


واکنش عصبی ترامپ به رأی کنگره: «خجالت بکشید»


وزیر کشور: اجلاس شانگهای فرصتی بسیار خوب برای دیپلماسی منطقه‌ای است+فیلم


مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر در تهران آغاز شد


افشای ماهیت مذاکرات واشنگتن؛ از دیکته ۵ شرط شرم‌آور صهیونیست‌ها تا وحشت کاخ سفید از هشدار قاطع تهران


آیت‌الله فیاض از مراجع نجف اشرف درگذشت