تروریست سعودی با همسرش به سوریه رفت !

چهارشنبه 20 اسفند 1393
18:59
تروریست سعودی با همسرش به سوریه رفت ! یک تروریست سعودی پس از هلاکت برادر 14 ساله اش در سوریه، به همراه همسرش به سوریه رفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک جوان تروریست سعودی به نام "عبدالله" یک هفته پس از هلاکت برادر 14 ساله‌اش در سوریه، در جریان عملیاتی در این کشور از پا درآمد.
سایت عربستانی "الوئام" اذعان کرد که "عبدالله" از اعضای گروه تروریستی "النصره" بود که به دلیل انتشار اشعاری در صفحه "تویتر" مشهور شده بود.
خبر هلاکت این تروریست را برادر سومش "بدر" از طریق صفحه "عبدالله" در تویتر اعلام کرد.
بدر با این حال خبر عجیبتری را اعلام کرد و گفت، که چهارمین برادر آنها به همراه همسرش به سوریه آمده است.
بدر تأکید کرد که برادر چهارم آنها با توصیه پدرشان خاک عربستان را ترک کرد و فورا پس از رسیدن به سوریه با سرکرده النصره بیعت کرد.
بدر که اکنون مشغول انتشار مطالبی از طریق صفحه تویتر برادرش است، اخیرا در جریان درگیری با عناصر یک گروهک تروریستی دیگر به نام "حزم" به شدت مجروح شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود