نقشه داعشی آمریکایی برای قتل اوباما

چهارشنبه 20 اسفند 1393
20:44
نقشه داعشی آمریکایی برای قتل اوباما یک داعشی آمریکایی با افشای نقشه خود برای قتل رئیس جمهور این کشور، تأکید کرد که هسته‌های خفته این گروه تروریستی در سراسر آمریکا پراکنده شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "کریستوفر کورنل" که در ژانویه گذشته دستگیر شد، در مصاحبه‌ای که از طریق شبکه آمریکایی "دبلیو سی بی او" پخش شد، اظهار داشت، عملیاتی که برای انجام آن در 20 سپتامبر در واشنگتن طرح ریزی کرده بود، می‌توانست حمله‌ای بزرگ علیه آمریکا به شمار بیاید.
وی خاطرنشان کرد که حتی پس از دستگیری، پیامدهای این نقشه متوقف نخواهد شد و حوادث بعدی خطرناکتر خواهند بود.
کورنل در اعترافاتش گفت که از اعضای داعش است و تا قبل از شناسایی او توسط اف بی آی، با بسیاری از عناصر این گروه در ارتباط بود.
این داعشی آمریکایی خاطرنشان کرد که قصد داشت ساختمان کنگره را بمبگذاری و منفجر کند، و پس از آن به سوی کسانی که در حال فرار از ساختمان بودند تیراندازی کند.
کورنل هنگام خرید دو قبضه سلاح و 600 گلوله در فروشگاهی دستگیر شد.
وی تأکید کرد که قصد داشت نخستین گلوله را به سر اوباما شلیک کند و پس از آن نمایندگان کنگره را هدف قرار دهد.

0% ...

آخرین اخبار

العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم