حمایت اهل تسنن بصره از ارتش و داوطلبان با اهدای خون

شنبه 23 اسفند 1393
11:49
حمایت اهل تسنن بصره از ارتش و داوطلبان با اهدای خون اداره اوقاف اهل تسنن عراق در بصره، با اهدای خون به نیروهای بسیج مردمی و نیروهای ارتش، حمایت خود را از آنان در مبارزه با گروه تروریستی داعش اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شیخ "محمد بلاسم الجبوری" رئیس دفتر اداره اوقاف اهل تسنن عراق در استان بصره اعلام کرد : اداره اوقاف اهل تسنن عراق با اهدای خون به داوطلبان مبارزه با داعش می خواهد جواب دندان شکنی به بدخواهان وحدت ملی این کشور بدهد.
شیخ الجبوری گفت: همه ساکنان استان بصره با همدیگر متحد هستند و آماده اهدای خون خود به داوطلبان زخمی با هر قومیت و مذهب و دینی هستند؛ و هیچ فرقی بین شیعه و سنی و مسیحی و دیگران قائل نیستند .
شیخ الجبوری خاطرنشان کرد: داعش و امثال آن نمی توانند اختلافی بین مردم عراق بیندازند .
رئیس دفتر اداره اوقاف اهل تسنن در استان بصره اعلام کرد: اهدای خون وظیفه دینی و ملی است و تاکنون بیش از 100 نفر که اکثر آنها روحانیون و کارمندان اداره اوقاف هستند ، خون خود را اهدا کرده اند.
"فیصل العبادی" رئیس پلیس استان بصره که در برنامه اهدای خون مشارکت کرده بود ، گفت : اهل تسنن استان بصره هم با حضور در جمع داوطلبان مبارزه با داعش و هم با اهدای خون خود، به حمایت از داوطلبان می پردازند.
"احمد عبدالحسین" رئیس کمیته حقوقی و اداری شورای استان بصره نیز اعلام کرد : اهل تسنن بصره به جمع داوطلبان برای مبارزه با داعش می پیوندند؛ و عامل تقویت وحدت ملی عراق و همکاری آنها با ارتش و داوطلبان ادعای انزوای اهل تسنن عراق را رد می کند. 

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست