کودک هفت ساله هندی ؛ رقیب گوگل!

يکشنبه 24 اسفند 1393
16:43
کودک هفت ساله هندی ؛ رقیب گوگل! العام - کودک استثنایی هندی به دلیل حجم گسترده اطلاعات و توانایی در پاسخ به سوالهای متعدد به "گوگل" معروف شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، " کوتیلی پاندیت " کودک هفت ساله هندی که هموطنانش او را باهوش ترین انسان روی زمین معرفی می کنند ، از نظر ظاهری تفاوتی با سایر کودکان ندارد اما نبوغ او باعث شده از دیگران متمایز شود.

پاندیت یک دایره المعارف کامل و متحرک به شمار می آید و توانایی عجیبی در فهم و حفظ اطلاعات عظیم در زمینه های مختلف مانند جانوران، جغرافیا و سیاست را دارد.

این کودک هندی در مدت سه ماه توانست اطلاعاتی مربوط به تعداد ساکنان، منابع در آمد، واحد پول، دین، تاریخ و فرهنگ حدود 213 کشور در دنیا را به خاطر بسپارد.

این موضوع او را به فرد معروفی تبدیل کرده که به مدارس مختلف در هند می رود و به سوالهای دانش آموران پاسخ می گوید. همسالان او سوالات سخت و دقیقی از او می پرسند اما او به راحتی و بدون شک و ترس به همه سوالات را جواب می دهد.

0% ...

آخرین اخبار

حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز