داعش چگونه کودکان را جذب می‌کند؟ + عکس

چهارشنبه 27 اسفند 1393
09:57
داعش چگونه کودکان را جذب می‌کند؟ + عکس به نظر می آید که گروه تروریستی داعش پس از ناتوانی در جذب هرچه بیشتر جوانان، تلاش می‌کند تا کودکان را برای اهداف جنایتکارانه خود به کار بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مرکز موسوم به "دیده‌بان حقوق بشر سوریه" وابسته به مخالفان این کشور در لندن تأکید کرد، داعش در شهرهای "المیادین" و "بوکمال" در حومه شرقی دیرالزور دفاتری را برای جذب کودکان زیر 18 سال گشوده و اهالی این مناطق را به ثبت نام فرزندان خود تشویق می‌کند.
پس از ثبت نام کودکان در این دفاتر، کودکان 2 دوره "شرعی" و "نظامی" را سپری می کنند به صورتیکه داعش ابتدا کودکان را با تفکرات خود شستشوی مغزی می دهد و پس از آن در دوره نظامی به آنان استفاده از انواع سلاح، تیراندازی، درگیری تن به تن و حمله را می آموزد.
داعش بیشتر این کودکان را از مساجد و یا مناطق تحت کنترل خود جمع آوری و جذب می کند. کودکانی هم که برای تماشای اعدامهایی مانند سربریدن، شلاق زدن و سنگسار جمع می شوند، مورد توجه داعش قرار دارند.
داعش برخی کودکان را نیز برای جمع آوری اطلاعات و حمایت از مقرهای امنیتی آموزش می دهد.
این گروه تروریستی همچنین به دنبال جذب کودکانی است که از نقص‌های مادرزادی رنج می برند.
داعش در 25 ژانویه 140 کودک زیر هجده سال را به اردوگاه‌های آموزشی خود فرستاد.

 

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر وحیدی: برای هم‌افزایی با وزارت دفاع آمادگی داریم


موشک‌های یمن چگونه معادلات را تغییر دادند؟


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و پاکستان


پزشکیان: از واردات بنزین بی‌نیاز شده‌ایم


سرلشکر حاتمی: گام‌های پرشتابی برای تحکیم امنیت برداریم


ورود دومین ایرلاین خارجی بعد از فشار هوایی آمریکا+فیلم


موج جدید خشم و اعتراضات مردمی در سراسر اروپا با صدها دستگیری


رایزنی ایران و مالزی برای توسعه همکاری‌های فرهنگی و گردشگری


بایکوت اسرائیل در بازار نشر آمریکا؛ انزوای بی‌سابقه ادبیات عبری


کودکان قربانی جنگ، نباید فراموش شوند