امارات سفیر خود را از سوئد فراخواند

پنج‌شنبه 28 اسفند 1393
08:54
امارات سفیر خود را از سوئد فراخواند امارات متحده عربی، "سلطان راشد الکیتوب" سفیر خود در سوئد را به خاطر انتقاد مقامات استکهلم از عربستان سعودی، فراخواند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت امور خارجه امارات با انتشار بیانیه ای علت این اقدام را انتقاد "مارگوت والستروم" وزیر امور خارجه سوئد از وضعیت حقوق بشر و دمکراسی در عربستان در پارلمان سوئد عنوان نمود.

بیانیه افزود، این سخنان نقض اصل حاکمیت که روابط مساوی کشورها بر آن مبتنی است، مداخله در امور داخلی و محترم نشمردن ویژگی های دینی و فرهنگی کشورها و جوامع است.  

عربستان هفته گذشته، اظهارات والستروم را مداخله آشکار در امور کشورش دانست و سفرش در استکهلم را فراخواند.

سوئد نیز اعلام کرد توافقنامه امضا شده با ریاض در سال 2005 درباره همکاری نظامی که بر اساس آن شرکت "ساب" اجازه فروش رادار به کشور عربستان را دارد، تمدید نمی کند.

"اریک بومن" سخنگوی وزارت امور خارجه سوئد درباره اقدام امارات گفت، بالطبع از این مساله متاسفیم، ما دارای روابط بسیار خوبی با امارات هستیم و می خواهیم آن را حفظ نموده و گسترش دهیم. 

وی در گفت و گو با روزنامه سوئدی "افتونبلادت" افزود، اما باید این را نیز در نظر بگیریم که عربستان و امارات دارای روابطی قوی هستند.   

قرار است وزیر امور خارجه سوئد این هفته با شماری از تجار که درباره پیامدهای منفی تنش در روابط سوئد با کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نگرانند، ملاقات کند.
 

0% ...

آخرین اخبار

رقیب نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه شد


کتائب سیدالشهدا: اظهارات فؤاد حسین درباره سلاح ما دقیق نیست


صدای انفجار در قشم ارتباطی با اصابت موشک ندارد


انفجار و آتش‌سوزی دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز


سنتکام مدعی حمله به یک کشتی تجاری پس از خروج از بنادر ایران شد


33 شهید از جمله 13 کودک در جنایت ارتش سعودی در یمن


گفتگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران


حمله هوایی؛ جنایت هولناک عربستان در شرق صنعا +فیلم


تحلیل روز؛ ترامپ کیش و مات شد


گزارش میدانی العالم از چادرهای غرق در آب آوارگان غزه +فیلم