77 شهید در انفجارهای تروریستی مساجد صنعا

جمعه 29 اسفند 1393
14:53
77 شهید در انفجارهای تروریستی مساجد صنعا خبرنگار العالم در یمن، از وقوع انفجارهای شدید تروریستی در سه مسجد صنعا خبر داد.

بنا بر این گزارش، ظهر امروز همزمان با برگزاری نماز جمعه، سه مسجد از جمله مسجد امام هادی (ع) در شمال صنعا هدف حمله تروریستی قرار گرفتند و هم اکنون آمبولانس ها و نیروهای امدادی برای کمک به مصدومان و انتقال اجساد شهدا در محل حضور یافته اند.

خبرنگار العالم تأکید کرد که در این حملات تروریستی 77 تن شهید شدند.

پیشتر شمار شهدا 55 نفر اعلام شده بود.

به گزارش خبرنگار العالم، انفجار شدیدی ظهر امروز جمعه مسجد "بدر"، یکی از پایگاه های جنبش انصارالله را هنگام مراسم نماز جمعه و ایراد خطبه های نماز جمعه، به لرزه در آورد. این حمله چند کشته برجای گذاشت و شیخ "المرتضی زید المحطوری" امام جماعت مسجد هم از جمله جز شهدای این حمله است.

خبرگزاری "یمن پرس" هم گزارش داد: انفجار مشابه دیگری در مسجد الحشوش متعلق به انصار الله را در منطقه الجراف در شمال صنعاء  پایتخت یمن روی داد.

0% ...

آخرین اخبار

انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم


هشدار الوفاق درباره اقدام سیستماتیک حکومت بحرین برای دستگیری علمای شیعه