ائتلاف مخالفان سوریه، پیروزی نتانیاهو را تبریک گفت !

شنبه 1 فروردين 1394
14:25
ائتلاف مخالفان سوریه، پیروزی نتانیاهو را تبریک گفت ! تشکل موسوم به ائتلاف مخالفان سوریه در خارج از این کشور، در پیامی، پیروزی حزب لیکود در انتخابات کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مندی الصفدی" از اعضای حزب لیکود، به "فرانس 24" گفت: "معارضان سوری با ارسال پیامی به لیکود، پیروزی این حزب در انتخابات کنست را تبریک گفتند و این مساله، با توجه به کمک های شایان نتانیاهو به مخالفان سوریه و همچنین درمان زخمی های آنان در بیمارستان های اسرائیل، امری طبیعی است."

به نوشتۀ پایگاه خبری "سوریه الان" این پیام تبریک، نمی تواند از طرفِ همه مخالفان سوریه در خارج از این کشور باشد، البته نه به این سبب که بقیه مخالفانِ مستقر در خارج سوریه ملی گرا هستند، بلکه تنها به این دلیل که آن ها هنوز امکان برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی را پیدا نکرده اند.

به نوشتۀ "سوریه الان" با توجه به اعتراف مندی الصفدی به همکاری رژیم صهیونیستی با گروه های مسلح در سوریه، پس از گذشت چهار سال از آغاز بحران در این کشور اکنون سئوالات مهمی درباره مسائل حساس این کشور به ذهن متبادر می شود که این پیام تبریک آن را حل می کند.

26

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت