ائتلاف مخالفان سوریه، پیروزی نتانیاهو را تبریک گفت !

شنبه 1 فروردين 1394
14:25
ائتلاف مخالفان سوریه، پیروزی نتانیاهو را تبریک گفت ! تشکل موسوم به ائتلاف مخالفان سوریه در خارج از این کشور، در پیامی، پیروزی حزب لیکود در انتخابات کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مندی الصفدی" از اعضای حزب لیکود، به "فرانس 24" گفت: "معارضان سوری با ارسال پیامی به لیکود، پیروزی این حزب در انتخابات کنست را تبریک گفتند و این مساله، با توجه به کمک های شایان نتانیاهو به مخالفان سوریه و همچنین درمان زخمی های آنان در بیمارستان های اسرائیل، امری طبیعی است."

به نوشتۀ پایگاه خبری "سوریه الان" این پیام تبریک، نمی تواند از طرفِ همه مخالفان سوریه در خارج از این کشور باشد، البته نه به این سبب که بقیه مخالفانِ مستقر در خارج سوریه ملی گرا هستند، بلکه تنها به این دلیل که آن ها هنوز امکان برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی را پیدا نکرده اند.

به نوشتۀ "سوریه الان" با توجه به اعتراف مندی الصفدی به همکاری رژیم صهیونیستی با گروه های مسلح در سوریه، پس از گذشت چهار سال از آغاز بحران در این کشور اکنون سئوالات مهمی درباره مسائل حساس این کشور به ذهن متبادر می شود که این پیام تبریک آن را حل می کند.

26

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است