تصاویر؛ اهتزاز پرچم ایران مقابل کاخ سفید

دوشنبه 3 فروردين 1394
18:16
تصاویر؛ اهتزاز پرچم ایران مقابل کاخ سفید صدها نفر از فعالان ضدجنگ با تجمع مقابل کاخ سفید و مقر آیپک در واشنگتن، خواستار ادامه مذاکره با ایران، اجتناب از تهدید به جنگ و مقاومت در برابر لابی آیپک شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،  روز اول فروردین صدها نفر از مخالفان تبعیض نژادی مقابل کاخ سفید تجمع کردند.

به نوشته خبرگزاری "تسنیم نیوز"، افراد حاضر در این تجمع پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: "با ایران جنگ نکنید"، "مذاکره با ایران آری، بمب نه"، "از پهپاد برای کشتار‌های دسته‌جمعی استفاده نکنید" و "جنگ با ایران هرگز".

در این تجمع 3 نفر با پوشیدن لباس زندانیان، شکنجه متهمان در زندان‌های امریکا را محکوم کردند و از سوی دیگر سربازان کهنه‌کار آمریکایی که پرچم ایران را در دست داشتند، مخالفت خود با درگیری نظامی با ایران را ابراز داشتند.

یکی از سربازان کهنه‌کار حاضر در این تجمع گفت: ما مردم ایران را دوست داریم و هرگز به‌دنبال جنگ با این کشور نیستیم.

معترضان پس از سخنرانی یکی از افراد مقابل کاخ سفید به‌سمت ساختمان آیپک راهپیمایی کردند. یکی از برگزار کنندگان این تجمع با اعلام اینکه این ساختمان مرکز فساد و کشتار مردم بی‌گناه است، گفت: افرادی که مشغول رفت‌و‌آمد به این ساختمان هستند صدای کودکان و مردم بیگناه را محو می‌کنند. اینجا مکانی است که سناتورهای آمریکایی منافع اسرائیل را به منافع آمریکا ترجیح می‌دهند.

در ادامه این راهپیمایی معترضان به‌سمت ساختمان شرکت هانی‌ول، یکی از شرکت‌های تولید کننده پهپادهای نظامی آمریکا تجمع کردند. یکی از سخنرانان گفت: تصور نکنید این پهپادها جنایت‌کاران و مجرمان را به قتل می‌رسانند. آنها افرادی را به قتل می‌رسانند که دستور قتلشان از سوی مقامات صادر شده باشد.

 

 

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم