ابراز نگرانی عراق از تجاوز عربستان به یمن

پنج‌شنبه 6 فروردين 1394
19:44
ابراز نگرانی عراق از تجاوز عربستان به یمن وزارت امور خارجه عراق با انتشار بیانیه‌ای نسبت به مداخله نظامی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و دیگر کشورهای عربی در یمن ابراز نگرانی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این بیانیه از طرف های یمنی مختلف خواسته شده برای حل بحران، از گفت و گو و زبان منطق و مصلحت استفاده کنند تا وحدت و تمامیت ارضی یمن حفظ شود. 

پایگاه اینترنتی "السومریه نیوز" نوشت: بیانیه وزارت خارجه عراق، اقدام عربستان و همپیمانانش را باعث پیچیده تر شدن اوضاع یمن و جلوگیری از حل سیاسی اوضاع در شرایط پیچیده فعلی توصیف کرده است.

وزارت خارجه عراق در ادامه، جلوگیری از خشونت، دعوت از طرف های یمنی به منظور حل اختلافات با گفت و گو، مسئولیت پذیری، رفع مشکلات سیاسی و رسیدن به توافق به منظور همزیستی مشترک را خواستار شده است.   

این بیانیه از کشورهای عربی خواسته که برای حل سیاسی بحران یمن، از گفت و گوی ملی با حضور همه طرف ها حمایت کنند.  
 

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم