تکرار فاجعۀ کشتار قانا؛ این بار در یمن

دوشنبه 10 فروردين 1394
21:56
تکرار فاجعۀ کشتار قانا؛ این بار در یمن جنگنده های عربستان سعودی، با حمله به اردوگاه آوارگان یمنی در منطقه المزرق در منطقه مرزی حجه، خاطرۀ فاجعۀ تجاوز رژیم صهیونیستی به قانا را زنده کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت دفاع یمن اعلام کرد که در این فاجعه، 40 تن شهید شدند و ده ها تن از زنان و کودکان آوارۀ یمنی که در این اردوگاه بودند، زخمی شدند. منابع مختلف، شمار زخمی های این فاجعه را 250 تن اعلام کردند.

جنگنده های سعودی در حالی چهار بار به این اردوگاه آوارگان حمله کردند که این منطقه، کاملا از هرگونه تاسیسات نظامی دور است و کسانی که در آن به سر می برند، آوارگانی از جنگ های سابق و آوارگانی تازه هستند که از بمباران مناطقشان توسط جنگنده های سعودی به این اردوگاه پناه آورده بودند.

تجاوزات سعودی ضد یمن، چندین منطقۀ دیگر در صنعا را نیز شامل شد که در آن دستکم 20 تن شهید و ده ها تن زخمی شدند و 14 منزل مسکونی ویران شد.

"ضیف الله الشامی" از رهبران جنبش انصار الله، در گفت وگو با شبکه العالم، با تاکید بر این که تجاوز عربستان به یمن فاجعه ای انسانی را در این کشور سبب شده است، خاطر نشان کرد: جنگنده های متجاوز، در درجه اول اماکن مسکونی و زیرساخت های یمن را هدف قرار می دهند.

بر پایه این گزارش، جنگنده های سعودی در پنجمین روز از تجاوز به یمن، پایتخت این کشور، فرودگاه صنعا و اطراف کاخ ریاست جمهوری را که در کنار شهرک دیپلمات ها قرار دارد، بمباران کردند. این جنگنده ها علاوه بر صنعا؛ صعده، مرع، الشعف، المهاذر و رازح را نیز بمباران کردند.

وزارت بهداشت یمن روز گذشته تاکید کرد که در دو روز شنبه و یک شنبه، حمله های هوایی جنگنده های سعودی، به شهادت 35 تن و زخمی شدن 88 یمنی منجر شد و آمار تلفاتِ این تجاوز را به بیش از 100 شهید و صدها زخمی افزایش داد.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم