ورود جنبش انصار الله یمن به خاک عربستان+فیلم

سه شنبه 11 فروردين 1394
10:39
العالم - تعدادی از اعضای جنبش انصارالله یمن به دنبال تجاوز گسترده هوایی سعودی ها به کشورشان ، وارد خاک عربستان شده و چند مرکز دولتی را در منطقه ای مرزی تصرف کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم تعدادی از اعضای جنبش انصار الله پس از ورود به استان جیزان که قبلاً بخشی از خاک یمن بود ولی عربستان آن را به خاک خود ملحق کرد ، ، چند مرکز دولتی را تصرف کردند.

کاربران شبکه های اجتماعی فیلمی را منتشر کردند که نشان می دهد چند خودروی ارتش عربستان  در اختیار انصارالله قرار گرفته و اعضای انصارالله در مقابل یک مرکز آموزش سعودی ها شعار پیروزی سر می دهند.

حوثی ها نوامبر 2009 نیز به علت حمایت عربستان از ارتش تحت امر علی عبدالله صالح رئیس جمهوری پیشین و فراری یمن برای سرکوب گروه حوثی ، وارد استان جیزان شدند و خسارات و تلفاتی را به ارتش عربستان وارد کردند.

"سلیمان بن عبدالله" مدیر کل امداد عربستان نیز دستور داده است که خودروها و نیروهای امدادی لازم به مناطق مرزی این کشور با یمن برای انتقال ساکنان به مناطق دیگر اعزام شوند.

0% ...

آخرین اخبار

جنایات صهیونیست‌ها در ضاحیه بی‌پاسخ نخواهد ماند


جنبش مجاهدین: اخراج کارمندان آنروا، تسلیم شدن در برابر فشار صهیونیست‌هاست


قالیباف: تجاوز صهیونیست‌ها نشان داد آمریکا اراده‌ای برای اجرای تعهدات خود ندارد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: نباید دچار خطای محاسباتی شد


دستگیری ۱۲۶ عضو شبکه اغتشاشات دشمن و متلاشی‌شدن یک گروهک تروریستی


عراقچی؛ اقتدار دیپلماسی ایران بر شانه‌های قدرت مردم استوار است


۳ شهید در جنایت جدید صهیونیست ها در ضاحیه بیروت + فیلم


برق مشترکان اداری، تجاری و خانگی پرمصرف بدون تشریفات قطع می‌شود


امیر سرتیپ الهامی: همه تجهیزات آسیب‌دیده جایگزین می‌شود


ایران و روسیه در اجرای بورس غلات بریکس همکاری می‌کنند