استفاده عربستان از بمبهای خوشه ای علیه مردم یمن

چهارشنبه 12 فروردين 1394
09:30
استفاده عربستان از بمبهای خوشه ای علیه مردم یمن سازمان دیده بان حقوق بشر سازمان ملل از استفاده عربستان و کشورهای همپیمان آن از بمب های خوشه ای در تجاوز هوایی به یمن خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سازمان دیده بان حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که عربستان و کشورهای همپیمان آن در تجاوز هوایی به یمن از بمب های خوشه ای استفاده کرده اند.

این گزارش افزود: جنگنده های سعودی مناطق مسکونی را در شهر "صنعا" پایتخت یمن بمباران کردند که به قربانی شدن 23 غیر نظامی از جمله کودکان و تخریب 14 منزل در منطقه بنی حوات منجر شد.

در این گزارش اقدام عربستان در استفاده مجدد از سلاح های ممنوعه شده در سطح بین المللی در تجاوزگری بی وقفه به یمن ابراز نگرانی کرد.

این گزارش به وجود ادله ای درخصوص استفاده عربستان از بمب های خوشه ای در حملات هوایی خود به یمن اشاره کرد و جو استورک معاون مدیر اجرایی بخش خاورمیانه و شمال آفریقای سازمان دیده بان حقوق بشر گفت: نیروهای سعودی باید علنا مخالف خود با استفاده از بمب های خوشه ای را اعلام و درک کنند که استفاده از آنها تاثیر ویرانگری بر غیرنظامیان دارد.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش