گروه‌های تروریستی در سوریه به جان هم افتادند؛

هلاکت سران النصره در حمله انتحاری داعش

چهارشنبه 19 فروردين 1394
14:04
هلاکت سران النصره در حمله انتحاری داعش عناصر گروه تروریستی داعش با دو انفجار انتحاری، نشست سران گروه‌های تروریستی جبهه النصره و جبهه الشامیه را در مقر جبهه الشامیه در ریف حلب شمالی هدف قرار دادند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در اولین انفجار "جراح الانصاری" یکی از انتحاری ها، با یک خودروی بمب گذاری شده، نشست سران گروه های تروریستی جبهه النصره و الجبهه الشامیه در شهر مارع سوریه را هدف قرار داد که به کشته شدن 17 نفر و زخمی شدن دهها نفر ازجمله ابوماریا البابی مسوول النصره ویحیی زکریا حافظ ملقب به ابومریم و حازم الصالح ملقب به ابونجیب دو نفر از سران جبهه النصره منجر شد.

ابونجیب پسرعموی عبدالقادر الصالح یکی از رهبران برجسته این جبهه النصره بود که سال 2013 کشته شده است.

داعش در انفجار انتحاری دوم که خشونت آمیزتر بود، تانکری را در مدرسه ای که الجبهه الشامیه به عنوان مقر عملیات خود در منطقه حور کلس نزدیک شهر اعزاز انتخاب کرده بود، منفجر کرد که به کشته شدن حدود 33 فرد مسلح و زخمی شدن دهها نفر منجر شد.

این منطقه شاهد اختلافات زیادی برای دست یافتن بر قدرت میان داعش از یک سو و گروه تروریستی النصره و افراد مسلح الجبهه الشامیه از سوی دیگر است و درگیری های روزانه میان دو طرف تا کنون به کشته و زخمی شدن دهها نفر از آنان منجر شده است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان عراق: حشد الشعبی در تامین امنیت کشور نقش دارد


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با بمباران جنوب این کشور


جدال لفظی نمایندگان آمریکا و کوبا در سازمان ملل + فیلم


شکست حد نصاب آسیا با نشان طلا


طلای دوباره ایران در مسابقات پارادوومیدانی ناگویا


پاراآسیایی ناگویا؛ طلای احمدی و نقره جوانمردی در تپانچه بادی


درخواست سناتور آمریکایی برای قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل


واکنش تند نماینده ایران به تهدید آمریکا به استفاده از بمب‌های سنگین در نامه ای به شورای امنیت


تهران و مسکو؛ تفاهم‌های دوجانبه برای تقویت همکاری و مقابله با چالش‌های منطقه‌ای


آغاز اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در دوشنبه


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز