مخالفت پارلمان پاکستان با شرکت در تجاوز علیه یمن

چهارشنبه 19 فروردين 1394
21:15
مخالفت پارلمان پاکستان با شرکت در تجاوز علیه یمن العالم - اعضای پارلمان پاکستان با مشارکت کشورشان در حمله هوایی ائتلاف متجاوز به سرکردگی عربستان علیه یمن مخالفت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نمایندگان پارلمان پاکستان روز چهارشنبه در جلسه ازسرگیری بررسی درخواست عربستان مبنی بر شرکت اسلام آباد در همراهی سعودی در تجاوز به یمن، با این موضوع مخالفت کردند. 
منابع رسانه ای به نقل از "شیرین مزاری" نماینده پارلمان پاکستان اظهار داشت: جنگ در یمن جنگ ما نیست؛ ما به دولت (پاکستان) نصیحت می کنیم که نرفتن ارتش به یمن یک امر لازم و ضروری است؛ ما به عنوان مسلمان باید با هرگونه تهدید علیه اماکن مقدس مقابله کنیم و در حال حاضر ما شاهد چنین تهدیدی نیستیم.
پارلمان پاکستان از 2 روز پیش بررسی درخواست عربستان را آغاز کرد و هیچیک از اعضای پارلمان اعزام نیرو جهت کمک به عربستان در یمن را تایید نکردند.
نواز شریف نخست وزیر پاکستان دیروز (سه شنبه) در حضور نمایندگان پارلمان این کشور گفت: "ما از تمامیت ارضی عربستان دفاع خواهیم کرد."
وی در مورد تعهدات ارائه داده شده از سوی اسلام آباد در این خصوص توضیح ارائه نداد؛ البته اگر واقعا تعهدی ارائه داده باشد.
نواز شریف همچنین ابراز داشت: "ایران می بایست بخشی از بررسی راه حل بحران در یمن باشد."
وی از پارلمان خواست تا قبل از تصمیم گیری در این خصوص به وی جهت اظهارنظر در همین رابطه وقت دهد.
حمله تجاوزکارانه عربستان با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای عربی به یمن امروز چهارشنبه وارد چهاردهمین روز خود شده است و تا کنون حملات هوایی جنگنده های متجاوز در یمن 540 کشته و بیش از 1700 زخمی به همراه داشته است.
 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است