مبلغ سلفی: داعش، دین را عوض کرد

چهارشنبه 19 فروردين 1394
21:19
مبلغ سلفی: داعش، دین را عوض کرد "ابوقتاده"، از مبلغان شناخته شده جریان سلفی و از حامیان گروه تروریستی "جبهه النصره"، با انتقاد شدید از کشتارهای داعش، گفت: این ها دین را عوض کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ابوقتاده در مطلبی بر روی صفحه فیس بوک خود، به عملیات انتحاری داعش به مقر "جبهه النصره" - شاخه القاعده در سوریه- در منطقه "مارع" در حلب واکنش نشان داد و نوشت: این عملیاتی مرگبار است، که جز کینه و حسادت، انگیزه دیگری پشت آن نیست.

وی از داعش به سبب شکست و فرار از تکریت و جنگ با جبهه النصره در حلب به جای درگیری با نیروهای عراقی در تکریت انتقاد کرد.

ابوقتاده در ادامه نوشت: "قلب شما، از کدامین خاک ناپاک سرشته شده است؟ کدامین شیاطینِ آدم نما، این جوانان را به سوی جهنم سوق می دهند؟"

وی در پایان نوشت: "آن وقت این سران پَست فطرتانِ انسان نما، انتظار دارند در قبال این اعمالشان، سکوت پیشه کنیم !"

26

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود