خبر فوری:

وزارت کشور عربستان: تحقیق درباره حادثه فرودگاه جده آغاز شد

سه شنبه 25 فروردين 1394
20:08
وزارت کشور عربستان: تحقیق درباره حادثه فرودگاه جده آغاز شد العالم - وزارت کشور عربستان از آغاز تحقیق درباره حادثه فرودگاه جده و تعرض دو مامور عربستانی به نوجوانان ایرانی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، روزنامه اینترنتی عربستانی"المرصد" امروز سه شنبه به نقل از وزارت کشورعربستان گزارش کرد : دستگاه های امنیتی درپی دریافت شکایتی مبنی بر تعرض دو نفر از کارکنان فرودگاه بین المللی ملک عبدالعزیز شهر جده به دو نوجوان ایرانی ، متهمان را به دادستانی کل برای تحقیقات و بازجوئی تحویل دادند.

وزارت کشور عربستان با بیان اینکه مساله آغاز تحقیقات و بازجوئی از متهمان ، به سفیر ایران در عربستان ابلاغ شده است ، تاکید کرد: قوانین عربستان اشد مجازات را برای افرادی که مرتکب چنین اقدامات شنیعی می شوند ، تعیین کرده است.

اعتراض گسترده وزارت امور خارجه ، مراجع تقلید ، نمایندگان مجلس ، دانشگاهیان و هنرمندان و دست اندرکاران سینما و روزنامه های سراسری و استانی به این رویداد و تقاضای بررسی و مجازات سریع عاملان حادثه بخشی از واکنش ها به حادثه تعرض به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده در روزهای گذشته بوده است.

حسن قشقاوی معاون وزیر امور خارجه در امور کنسولی و پارلمانی ایرانیان اوایل این هفته به خبرنگاران گفت : «متاسفانه این اقدام شبه‌تجاوز برای دو نفر از هموطنان که به عمره مشرف شده بودند پیش آمد.در هفته دوم تعطیلات سال جدید ، روز هشتم فروردین ماه به هنگام بازرسی از یک کاروان عمره ایرانی در فرودگاه جده ، مأموران متخلف مذکور به بهانه مشکوک‌شدن به دو نوجوان ایرانی، آنها را از بقیه جدا کرده و در بخش دیگری مورد بازرسی بدنی قرار دادند که در اثنای بازرسی، سایر افراد کاروان متوجه شدند که مأموران خاطی قصد آزار و اذیت جنسی آن دو نوجوان را داشته‌اند و مسئولان امر را از این موضوع مطلع می‌کنند.

جمهوری اسلامی ایران علاوه بر احضار کاردار عربستان در تهران به وزارت امور خارجه و ابلاغ اعتراض رسمی ،خواستار اشد مجازات برای ماموران عربستانی شده است.

همچنین به دلیل تعلل سعودی ها در رسیدگی و پیگیری سریع این حادثه ، ایران اعلام کرد که تا آگاهی از نتیجه اقدام دستگاه قضایی سعودی ها علیه ماموران خطاکار فرودگاه جده، تمامی سفرهای عمره از ایران از دیروز ( دوشنبه ) تا اطلاع بعدی به حالت تعلیق درآمده است.

0% ...

آخرین اخبار

دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند


تأکید امیر سرتیپ الهامی بر افزایش نوع و تاکتیک تجهیزات تولیدی با تکیه بر توان داخلی