هلاکت افسر اطلاعاتی بعثی در کرکوک

جمعه 28 فروردين 1394
11:22
هلاکت افسر اطلاعاتی بعثی در کرکوک یک مقام امنیتی در استان کرکوک عراق گفت: یک افسر سازمان اطلاعات رژیم صدام در حمله مسلحانه در شرق این استان به هلاکت رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این مقام امنیتی به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت، افراد مسلح ناشناس دیروز (پنجشنبه) به سوی یک سرهنگ سازمان اطلاعات رژیم صدام هنگام گذر در شرق محله القادسیه شهر کرکوک آتش گشودند و به دنبال آن این افسر بعثی سابق درجا به هلاکت رسید.
وی افزود: نیروهای امنیتی جنازه مقتول را به پزشک قانونی انتقال دادند و تحقیقات برای شناسایی عوامل آن را آغاز کردند.
استان کرکوک واقع در 250 کیلومتری شمال بغداد تقریبا همه روزه شاهد حملات تروریستی به نیروهای نظامی و شهروندان در سراسر این استان است.
به گفته منابع امنیتی استان کرکوک به دنبال تحولات اخیر، موصل در کنترل نیروهای پلیس محلی و نیروهای پیشمرگه کردستان عراق قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

بیش از ۲۲ میلیون زائر به زیارت اربعین مشرف شدند


برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) با حضور میلیون ها عزادار در کربلای معلی + فیلم


راهپیمایی اربعین؛ جلوه اتحاد ایرانیان و نماد مبارزه با استکبار


ادامه مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اجساد زیر آوار... غزه با قربانیانِ کشتارهایی وداع می‌کند که پرونده‌شان همچنان باز است


تفاهم دوجانبه ایران-عمان در دسترس است


سردار رادان: مهران همچنان پرترددترین گذرگاه اربعینی است


بیش از ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر به زیارت اربعین مشرف شدند


ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره توافق با ایران


تکذیب نقل قول منتسب به رهبر انقلاب از سوی دفتر معظم‌له