مادری که سه پسرش را 17 سال در خانه حبس کرد! +عکس

شنبه 29 فروردين 1394
22:18
مادری که سه پسرش را 17 سال در خانه حبس کرد! +عکس یک مادر لبنانی سه فرزند خود را از ترس اختلاط با جامعه و کشیده شدن به راه‌های نادرست، به مدت 17 سال در خانه حبس کرده و آن ها را نه تنها از رفتن به مدرسه و دیدن نزدیکان، بلکه از دیدن نور خورشید نیز محروم کرده است!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، شبکه "ال .بی. سی" لبنان با یکی از سه فرزند این زن که هیچ کدام خواندن و نوشتن نمی دانند، گفتگویی انجام داد و مادر آن ها گفت که از ترس اختلاط با دوستانی که  شاید آن ها را به بیراهه یا به سمت مصرف مواد مخدر سوق دهند، به فرزندانش اجازه نمی دهد که حتی به مدرسه بروند.

پدر این سه پسر، از اینکه مجری این برنامه توانسته مادر فرزندانش را برای بردن پسر بزرگش به نزد پزشک متقاعد کند، خوشحال شده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره نقش پدر در تربیت فرزندانش گفت که نمی تواند با خواسته همسرش در منزل مخالفت کند، زیرا وی در منزل "همه کاره" است، ولی خود او (پدر) تمایل دارد که فرزندانش از منزل خارج شوند و با جامعه تعامل داشته باشند. 

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند