وزارت بهداشت عراق در انتظار جسد معاون صدام

يکشنبه 30 فروردين 1394
16:56
وزارت بهداشت عراق در انتظار جسد معاون صدام وزیر بهداشت عراق اعلام کرد که جسد معاون صدام دیکتاتور معدوم عراق را هنوز تحویل نگرفته است .

 

عدیله حمود

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، درحالیکه دو روز از اعلام هلاکت "عزت الدوری" از سوی برخی مسؤولان عراقی گذشته است، "عدیله حمود" تأکید کرد که وزارت خانه او هنوز جسد "عزت الدوری" را تحویل نگرفته است.
شبکه عراقی "سومریه" به نقل از "عدیله حمود" خاطرنشان کرد: قرار است که جسد عزت الدوری برای آزمایش دی ان ای به وزارت بهداشت و درمان تحویل داده شود .  
"رائد الجبوری" استاندار صلاح الدین جمعه گذشته اعلام کرد که عزت الدوری در عملیات نظامی نیروهای عراقی در منطقه حمرین به هلاکت رسید.

با این حال برخی مسؤولان عراقی پس از اعلام این خبر و انتشار عکسهایی از جسد عزت الدوری، تأکید کردند که برای تأیید این خبر در انتظار آزمایش دی ان ای هستند.

عزت الدوری به دلیل ارتکاب جنایات بسیار در دوران صدام و همچنین ارتباط با تروریستها و گروه های جنایتکاری مانند داعش پس از سرنگونی رژیم بعث، تحت تعقیب بود.

0% ...

آخرین اخبار

حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای