تروریست سعودی در فیلم سربریدن مسیحیان

دوشنبه 31 فروردين 1394
08:28
تروریست سعودی در فیلم سربریدن مسیحیان یکی از اعضای داعش، در فیلمی که این گروه تروریستی به تازگی از سربریدن و قتل 28 مسیحی در لیبی منتشر کرده، تبعه عربستان سعودی است.

 

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شاخه گروه تروریستی داعش در لیبی دیروز (یکشنبه) فیلمی را از سربریدن 12 اتیوپیایی و قتل 16 تن دیگر به بهانه مسیحی بودن منتشر کرد.
سایت خبری "المرصد" فاش کرد که یکی از اعضای داعش در این فیلم، "أنس النشوان" نام دارد که تبعه عربستان سعودی است.
أنس النشوان که با نام مستعار "ابومالک التمیمی" شناخته می‌شود، در پایان این فیلم 30 دقیقه‌ای به مسیحیان در سراسر دنیا هشدار می دهد که داعش گسترش خواهد یافت و به آنان دست می یابد، حتی اگر در قلعه‌های مستحکم پنهان شده باشند.
أنس النشوان مسؤول شرعی داعش است، و پس از آنکه نام او برسر زبانها افتاد، عربستان سعودی اعلام کرده است که وی در فهرست افراد تحت تعقیب قرار دارد.
دفتر رسانه‌ای "فرقان" وابسته به داعش اعلام کرده که "أنس النشوان" فارغ التحصیل رشته شریعت از دانشگاه "الامام" عربستان با نمره ممتاز است. وی سال 2009 به افغانستان رفت و همکاری خود را با القاعده آغاز کرد و در آنجا با نام ابومالک التمیمی شناخته می شود. وی پس از سه سال به داعش پیوست.

0% ...

آخرین اخبار

شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید