هلاکت 35 داعشی در مرکز رمادی

سه شنبه 1 ارديبهشت 1394
08:12
هلاکت 35 داعشی در مرکز رمادی عملیات هوایی علیه مواضع داعش در مرکز رمادی به هلاکت 35 تن از عناصر این گروه تروریستی منجر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عمر خمیس" فرمانده مرکز پلیس "الحق" در شهر رمادی (مرکز استان الانبار) اعلام کرد که این عملیات دیروز (دوشنبه) توسط نیروی هوایی ارتش عراق انجام شد.
شبکه سومریه نیوز به نقل از این فرمانده عراقی خاطرنشان کرد: این مواضع داعش پشت بیمارستان زنان و زایمان رمادی، در منطقه "الحوز" در مرکز این شهر قرار داشت.
سرلشکر ستاد "کاظم الفهداوی" فرمانده پلیس استان الانبار دیروز تأکید کرد که خطر داعش در شهر رمادی برطرف شده است و نیروهای عراقی در مرکز این شهر پیروزی های بزرگی را ضد تروریستها محقق کرده اند.

دیروز همچنین سرهنگ "مهدی عباس" فرمانده تیپ دوم واکنش سریع ارتش عراق اعلام کرد که بیمارستان زنان و زایمان مرکز رمادی از وجود تروریستهای داعش پاکسازی شد. وی خاطرنشان کرد که در این عملیات 12 تن از عناصر داعش به هلاکت رسیدند.
مهدی عباس تأکید کرد که این بیمارستان 4 روز قبل و با نزدیک شدن عناصر داعش به آن، کاملا تخلیه شده بود.

موقعیت استان الانبار در نقشه عراق

 

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد