فتوای اداره اوقاف اهل تسنن برای نبرد با داعش در الانبار

سه شنبه 1 ارديبهشت 1394
22:12
فتوای اداره اوقاف اهل تسنن برای نبرد با داعش در الانبار مدیر اوقاف اهل تسنن در استان الانبار، اعلام کرد این اداره با صدور فتوایی از اهالی این استان خواست تا سلاح به دست گرفته و با گروه تروریستی داعش به نبرد برخیزند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شیخ "عبدالله جلال" روز سه شنبه از همه مردم ساکن الانبار خواست تا در آزادسازی مناطق این استان به نیروهای نظامی کمک کنند.
وی در گفت و گو با سومریه نیوز تأکید کرد: اداره اوقاف اهل تسنن از همگان می خواهد تا در آزدسازی تمامی مناطق استان الانبار مشارکت کنند.
شیخ عبدالله تاکید کرد: گروه تروریستی داعش کشتارهای جمعی بسیاری در الانبار از جمله علیه عشایر این استان مرتکب شده است و به همین دلیل آنها باید برای نبرد با تروریست ها به پا خیزند و سلاح در دست گیرند.
درهمین حال سرلشکر ستاد "کاظم فهداوی" فرمانده پلیس استان الانبار، دیروز (دوشنبه) اعلام کرد، خطر گروه تروریستی داعش از شهر رمادی برطرف شده است.
فهداوی خاطرنشان کرد: نیروهای نظامی در شهر رمادی مرکز استان الانباربه پیروزی های چشمگیری در برابر گروه های تروریستی دست یافته اند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند