کردهای سوریه: حملات ائتلاف بی‌تأثیر است

چهارشنبه 2 ارديبهشت 1394
17:12
کردهای سوریه: حملات ائتلاف بی‌تأثیر است سخنگوی یگانهای حمایت از کردهای سوریه تأکید کرد که حملات ائتلاف آمریکا دیگر تأثیری بر تروریستهای داعش ندارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العلم، "ریدور خلیل" روز چهارشنبه تأکید کرد حملات هوایی ائتلاف آمریکا دیگر برای مقابله با تروریستهای داعش فایده ای ندارد.
وی خاطرنشان کرد که عناصر داعش روشهای جدیدی را برای مقابله با این حملات در پیش گرفته‌اند و نقل و انتقالات خود را به صورت مخفیانه و یا زمانی انجام می‌دهند که جنگنده و یا پهپادی در آسمان نباشد.
خلیل هشدار داد که بر اساس اطلاعات به دست آمده، داعش تلاش می کند شهرهای بزرگ را تحت کنترل خود درآورد و درگیری ها را به آن‌ شهرها منتقل کند.
وی خاطرنشان کرد که داعش به دنبال آن است که شهر راهبردی "تل تمر" را تحت کنترل درآورد تا خطوط امداد رسانی و ارتباطی یگان‌های کرد را قطع کند.

0% ...

آخرین اخبار

ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان