وفاق: ادامه محاکمه شیخ سلمان قابل توجیه نیست

پنج‌شنبه 3 ارديبهشت 1394
18:44
وفاق: ادامه محاکمه شیخ سلمان قابل توجیه نیست جمعیت وفاق بحرین، تصمیم دادگاه برای ادامه بازداشت شیخ علی سلمان دبیرکل وفاق را اقدامی غیر قابل توجیه و به هدف دامن زدن به بحران سیاسی این کشور دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جمعیت وفاق بحرین روز پنجشنبه در واکنش به حکم دادگاه بحرین برای تعویق محاکمه شیخ علی سلمان تا بیستم مه، در بیانیه ای اعلام کرد؛ کسانی که برابری و عدالت را نمی پذیرند و از توافق ملی فرسنگ ها فاصله دارند بر ادامه ماندن شیخ علی سلمان در بازداشتگاه اصرار دارند؛ و با اتهامات دروغین او را محاکمه خواهند کرد.
در این بیانیه آمده است: پس از رد اتهامات از سوی شاهدان در دادگاه، ادامه محاکمه دیگر هیچ پایه و اساسی ندارد.

جمعیت وفاق تأکید کرد: فعالیت های بسیاری از سوی سازمان های بین المللی و داخلی برای اثبات مسالمت آمیز بودن اقدمات شیخ سلمان صورت گرفته است، و سازمانهای مزبور آزادی وی را خواستار شده اند.
وفاق خاطرنشان کرد، ادامه بازداشت شیخ سلمان و محاکمه او به هیچ وجه قابل توجیه نیست، و به معنای ضربه زدن به فعالیتهای مسالمت آمیز سیاسی است که هدف از آنها عدالت و دموکراسی است.

جمعیت وفاق تأکید کرد که ادامه بازداشت و محاکمه شیخ سلمان، بدون شک، ادامه فعالیتهای مسالمت آمیز را اکثریت مردم در آن حضور دارند، تضمین خواهد کرد. 

0% ...

آخرین اخبار

هزینه‌های جنگ علیه ایران/ رکوردشکنی تاریخی قیمت گازوئیل در آمریکا و افزایش هزینه کالاها


اذعان رژیم اسرائیل به ناتوانی در مهار حملات پهپادی حزب‌الله


بقائی خطاب به مردم آمریکا: اجازه ندهید شما را به پیاده‌نظام جبهه جنگ تبدیل کنند


موافقت آمریکا با فروش مهمات تهاجمی به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار


کارشناس عرب: تبادل اسرا میان لبنان و رژیم اشغالگر با هدف ترمیم چهره دولت لبنان صورت گرفت


نماینده پارلمان لبنان ادعای تسلط اسرائیل بر «علی الطاهر» را رد کرد


فشار حداکثری در بن‌بست؛ چرا واشنگتن در محاسبات خود درباره تهران اشتباه می‌کند؟


واکنش نمایندگی ایران در وین : توهم اسنپ‌بک شکست خورد


ضیافت ادبیات فارسی در بیست‌وهفتمین نمایشگاه کتاب بغداد


قالیباف: ایران از ایده معماری امنیتی جدید چین در منطقه استقبال می‌کند