وزارت اوقاف مصر: قرضاوی، "فقه‌بافی" بیش نیست

جمعه 4 ارديبهشت 1394
22:22
وزارت اوقاف مصر: قرضاوی، یکی از مسئولان وزارت اوقاف مصر، در واکنش به تصمیم "یوسف قرضاوی" شیخ جنجالی قطری برای تشکیل "مجمع بین‌المللی فقه"؛ وی را "فقه باف" خواند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یوسف قرضاوی، روحانی مصری الاصل قطری در پایگاه اینترنتی خود از دیدار با شیخ "سلمان الندوی" رئیس دانشکده دعوت و رسانه در دانشگاه دارالعلوم در هند خبر داد و تاکید کرد که در این دیدار، بر سر تشکیل مجمع بین المللی فقهی توافق کرد و قرار شد که این مجمع علمای جهان اسلام را گرد هم بیاورد تا مسائل مهم مسلمانان در همه کشورهای جهان را بررسی کنند.

این تصمیم قرضاوی، خشم شیخ "احمد ترک" مدیر پژوهش های دعوت در وزارت اوقاف مصر را برانگیخت. وی ضمن کم ارزش دانستن مجمع فقهی که قرضاوی قصد تشکیل آن دارد، این مجمع را تلاشی برای ایجاد فقه موازی در جهت خدمت به گروه اخوان المسلمین دانست.

شیخ احمد ترک، سپس خطاب به قرضاوی اعلام کرد: تو، نه عالم هستی و نه فقیه؛ زیرا علم و فقه فقط اطلاعات نیست، بلکه شامل ارتباط و وابستگی به خداست.

وی سپس در گفت وگو با پایگاه خبری "بوابة الاهرام" افزود: تو یک "فقه باف" بیش نیستی که برای اخوان المسلمین کار می کنی و در خدمت جنایت های این گروهِ تروریست هستی.

شیخ احمد ترک سپس از الازهر مصر که از چندین ماه پیش، برخورد رسانه ای با قرضاوی را در دستور کار قرار داده است، درخواست کرد با انجمن ها و اتحادیه های مشکوکِ اینچنینی برخورد کند و به فتواهایی که این گونه تشکل ها صادر می کنند واکنش نشان دهد.

26

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد