شکنجه 1600فعال بحرینی در سال جاری میلادی

پنج‌شنبه 10 ارديبهشت 1394
11:32
شکنجه 1600فعال بحرینی در سال جاری میلادی بخش آزادیها و حقوق بشر جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین از شکنجه هزار و 600 نفر در زندان مرکزی "جو" در شهر منامه پایتخت بحرین در سه ماهه اول امسال خبر داد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سید هادی الموسوی در کنفرانسی خبری با ارایه گزارش وضعیت حقوق بشر بحرین در سه ماهه اول سال 2015 میلادی در این کشور اعلام کرد: بیش از هزار و 600 شهروند بحرینی در زندان مرکزی جو مورد شکنجه، بدرفتاری و محرومیت از حقوق اولیه خود قرار گرفته اند.

مسوول بخش آزادی ها و حقوق بشر جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین، همچنین از ثبت 653 مورد بازداشت از آغاز ژانویه 2015 تا پایان مارس خبر داد که از میان آنها 16 نفر زن و 119 نفر افراد زیر سن قانونی بوده اند. از این تعداد 337 نفر به اتهامات سیاسی متهم شده و درمجموع به 2 هزار و 845 سال زندان محکوم شده اند که برای 32 نفر از آن حکم زندان ابد و 3 نفر نیز حکم اعدام صادر شده است.

الموسوی خاطرنشان کرد: مخالفان تاکنون 90 مورد درخواست برای مسئولان مربوطه فرستاده اند اما آنها ضمن رد درخواست ها، بر قانون منع تظاهرات اصرار کرده اند.

وی در این کنفرانس مطبوعاتی از برگزاری 2 هزار و 691 تظاهرات مسالمت آمیز در شهرها و روستاهای بحرین خبر داد که هزار و 22 مورد با سرکوب توسط گازاشک آور و گلوله ساچمه ای مواجه شده است.

الموسوی افزود: در سه ماهه نخست سال جاری میلادی، 413 مورد شکنجه و بدرفتاری و 559 مورد حمله به منازل و اماکن خصوصی شهروندان گزارش شده که این حملات، به 278 مورد بازداشت منتهی شده است. همچنین 72 شهروند بحرینی از جمله 49 فعال سیاسی، حقوقی و رسانه ای در خارج از کشور سلب تابعیت شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا