امروز؛ تظاهرات یمنی‌ها علیه محاصره ظالمانه

جمعه 11 ارديبهشت 1394
14:20
امروز؛ تظاهرات یمنی‌ها علیه محاصره ظالمانه شورای عالی انقلاب یمن خواستار مشارکت گسترده یمنی‌ها در تظاهرات بزرگ امروز در صنعا و دیگر استان‌ها در محکومیت محاصره ظالمانه سعودی-آمریکایی علیه مردم این کشور شد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، شورای عالی انقلاب یمن در بیانیه ای تاکید کرد: در نتیجه تحریم های ظالمانه عربستان - آمریکا ، مردم یمن با کمبود شدید نیازهای اولیه و ضروری و نیز فراورده های نفتی مواجه هستند.

به گزارش خبرگزاری رسمی یمن (سبا) از صنعا، کمیته عالی انقلاب یمن از همه اقشار مردم یمن خواست با حضور فراگیر در تظاهرات امروز در سراسر کشور بار دیگر به دنیا نشان دهند که توان پایداری و مقابله با حملات وحشیانه عربستان، دفاع از سرزمین و حاکمیت کشور را دارند.

کمیته عالی انقلاب یمن افزود بر اساس اصول و قوانین بین المللی ، مقابله با حملات و تجاوزگری عربستان و دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور حق قانونی مردم این کشور است.

در همین حال، ائتلاف مدنی ثبت و ضبط جنایات ائتلاف سعودی- آمریکایی در یمن گزارش داد طی 35 روز تجاوز بیش از هزار و 300 نفر شهید و سه هزار و 365 تن زخمی شده اند. در بین قربانیان شماری زن و کودک دیده می شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند