ارتش مصر از هلاکت 29 تروریست در سینا خبر داد

شنبه 12 ارديبهشت 1394
19:54
ارتش مصر از هلاکت 29 تروریست در سینا خبر داد ارتش مصر اعلام کرد که نظامیان این کشور در 11 روز گذشته، 29 تروریست را در بخش شمالی شبه جزیره سینا کشتند و 133 فرد تحت تعقیب را بازداشت کردند.

به گزارش روزشنبه پایگاه خبری العالم به نقل از خبرگزاری آناتولی، "محمد سمیر" سخنگوی ارتش مصر در شبکه اجتماعی فیسبوک اعلام کرد: نیروهای مصری در چارچوب عملیات نابودسازی تروریسم، از بیستم تا سی ام آوریل توانسته اند در صحرای سینا 29 تروریست را به قتل رسانده و 133 فرد تحت تعقیب را بازداشت کرده و 51 مقر تروریست ها را منهدم کنند.

وی افزود: نیروهای ارتش مصر همچنین 43 دستگاه خودرو و 96 دستگاه موتورسیکلت متعلق به ستیزه جویان را منهدم کردند. ستیزه جویان از این خودروها و موتورسیکلت ها برای حمله به نیروهای پلیس و ارتش در شمال سینا استفاده می کردند.

0% ...

آخرین اخبار

کره شمالی رهبری حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


سناتور آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه حماسی برای آمریکاست


افزایش سهمیه کالاهای اساسی استان‌های مسافرپذیر


عراقچی در گفت‌وگو با لاوروف: بی‌تفاوتی به قانون‌شکنی آمریکا و اسرائیل، منطقه و جهان را ناامن می‌کند


موج سی و هفتم عملیات غرورآفرین "وعده صادق۴" در شب قدر اجرا شد + فیلم


"تأکید بر حق دفاع مشروع ایران" درگفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با دبیرکل سازمان ملل


خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند