خبر فوری:

هلاکت شماری از عناصر داعش در جنوب تکریت

دوشنبه 14 ارديبهشت 1394
23:02
هلاکت شماری از عناصر داعش در جنوب تکریت العالم ـ یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین امروز دوشنبه تاکید کرد که یگان وابسته به نیروهای داوطلب مردمی (الحشد الشعبی) یکی از خودروهای عناصر تروریستی داعش در جنوب تکریت را هدف قرار داده و سرنشینان آن را به هلاکت رساند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع امنیتی در گفت وگو با سومریه نیوز اعلام کرد: عناصر داعش عصر امروز (دوشنبه) به یک ایستگاه ایست بازرسی وابسته به نیروهای داوطلب مردمی (الحشد الشعبی) در منطقه سید غریب در شمال غرب شهرستان الدجیل واقع در 120 کیلومتری جنوب تکریت حمله کردند، اما نیروهای داوطلب مردمی با این حمله مقابله کردند و توانستد یکی از خودروی عناصر داعش که حامل ادوات نظامی بود را هدف قرار داده و منهدم کنند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، گفت: این درگیری همچنین منجر به زخمی شدن یکی از نیروهای داوطلب مردمی (الحشد الشعبی) شد.

گفتنی است که نیروهای عراقی با پشتیبانی نیروهای داوطلب مردمی اغلب مناطق صلاح الدین از جمله شهر تکریت را آزاد کرده اند، اما برخی مناطق دوردست همچنان شاهد تحرکات محدود و اندک عناصر داعش است.

0% ...

آخرین اخبار

دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند


تأکید امیر سرتیپ الهامی بر افزایش نوع و تاکتیک تجهیزات تولیدی با تکیه بر توان داخلی