استفاده از جنگ یمن برای سرکوب مخالفان بحرینی

سه شنبه 15 ارديبهشت 1394
10:28
استفاده از جنگ یمن برای سرکوب مخالفان بحرینی دولت بحرين با سوء استفاده از توجه و تمركز افكار عمومي و رسانه ها به تجاوزگري نظامي به يمن، فشار بر مخالفان را بیش از گذشته افزايش داده تا صداي اعتراض آنها را خاموش كند.

به گزارش روز سه شنبه پايگاه خبري شبكه العالم، سایت بحرینی "منامه پست" با اشاره به تشدید سرکوبها در این کشور در سایه توجه جهان به حملات ائتلاف عربستان به یمن تأکید کرد، دولت بحرين در ماه آوريل گذشته تلاش كرد تا صداي اعتراض مخالفان را خاموش كرده و آنها را به سكوت وادارد. در همين راستا، نبيل رجب رئیس مرکز حقوق بشر بحرین و فاضل عباس دبيركل جمعيت وحدت گرا بازداشت و مدت بازداشت شيخ علي سلمان دبيركل جمعيت وفاق اين كشور نيز تا بیستم مه تمديد شد.
احزاب و جريان هاي مخالف در بحرين اعلام كرده اند كه بيش از 80 درخواست برای برگزاري تظاهرات در طول چهار ماه گذشته رد شده است و در هفته آخر ماه آوريل گذشته، دادگاه هاي بحرين در مجموع 35 نفر از بازداشت شدگان را به 276 سال زندان محكوم كردند. اين دادگاه ها همچنين يكي از متهمان پرونده موسوم به "قتل يك پليس در منطقه العكر"را به اعدام محكوم كردند.
سازمان آمریکایی حقوق بشری "فريدم هاوس" (خانه آزادی) در گزارش خود آورده است: بحرين دومين كشور از نظر وخامت اوضاع در زمينه آزادي مطبوعات به شمار مي رود.

"فريدم هاوس" یک ارگان غیردولتی در آمریکا است که در زمینهٔ تحقیقات و پشتیبانی از دموکراسی، آزادی‌های سیاسی و حقوق بشر فعالیت می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


دهن‌کجی تل‌آویو به تحریم‌های اروپا با طرح توسعه شهرک‌سازی‌ها


پیوند دیپلماسی در حمایت از فلسطین؛ پاکستان تصمیم بریتانیا علیه شهرک‌سازی‌های صهیونیستی را تحسین کرد


پافشاری حماس بر دموکراسی؛ بازی با زمان انتخابات پذیرفتنی نیست


جنگ آمریکا علیه ایران؛ چه کسی چه کسی را محاصره کرده است؟


ایران: قطعنامه شورای حکام سیاسی و مخدوش است


قطعنامه ضدایرانی با فشار محور غربی در شورای حکام تصویب شد


قیمت نفت از مرز ۱۰۰ دلار عبور کرد


تبیین اولویت‌های دیپلماتیک؛ دیدار سرکنسول جدید ایران در ارمنستان با وزیر خارجه