وزیرخارجه عربستان:به آتش بس 5 روزه فکر می‌کنیم

پنج‌شنبه 17 ارديبهشت 1394
21:22
وزیرخارجه عربستان:به آتش بس 5 روزه فکر می‌کنیم وزیر امورخارجه عربستان سعودی اعلام کرد که ریاض در اندیشه اعلام آتش بسی پنج روزه در یمن است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عادل الجبیر" در کنفرانس مطبوعاتی با جان کری وزیر خارجه آمریکا در ریاض گفت: این پیشنهاد را با کری در میان گذاشتم.

از سوی دیگر، وزیرخارجه آمریکا، همه طرف ها در یمن را به پذیرش آتش بسِ پیشنهادی عربستان سعودی فراخواند.

کری همچنین با اشاره به درخواست عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن از شورای امنیت برای اعزام نیروی زمینی به یمن، خاطر نشان کرد: تاکنون در این خصوص صحبتی با سعودی ها نداشتیم.

جان کری چهارشنبه شب، برای بررسی امکان برقراری آتش بس و متوقف کردن تجاوز به یمن، به ریاض رفت.

این در حالی است که تجاوز عربستان سعودی و برخی کشورهای عربی به یمن از شش هفته پیش از زمین و هوا و دریا ادامه دارد و علاوه بر نابودسازی زیرساخت های این کشور، به شهید و زخمی شدن هزاران یمنی منجر شده است.

26

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی