250خلبان مصری استعفا کردند

جمعه 18 ارديبهشت 1394
09:05
250خلبان مصری استعفا کردند العالم - رییس اتحادیه خلبانان مصر از استعفای دسته جمعی بیش از 250 خلبان شرکت هواپیمایی این کشور در اعتراض به شرایط جدید مالی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حدود 250 خلبان مصری روز چهارشنبه در اعتراض به شرایط جدید مالی و وضعیت بد معیشتی استعفای خود را تقدیم " هشام النحاس" رییس شرکت هواپیمایی مصر کردند.

"شریف المناوی" رییس اتحادیه خلبانان مصر در اظهاراتی مطبوعاتی گفت که خلبانان مصری از لحاظ شایستگی و تعهد ملی و شغلی بهترین خلبانان در سطح جهان هستند، شرکت هواپیمایی مصر میلیون ها پوند (واحد پول مصر) صرف آموزش خلبانان و بالا بردن سطح حرفه ای برای ارتقای شایستگی های جهانی آنان کرده است که با توجه به این مساله، کوتاهی در رسیدگی به مشکلات خلبانان به منزله به چالش کشیدن امنیت ملی است.

وی همچنین افزود: خلبانان مصری در شرایط اجتماعی و اوضاع دشواری بسر می برند، هیچ گونه پاداش مادی دریافت نمی کنند و نسبت به شرکت های هواپیمایی جهان در داخل و خارج کشور تنها 40 درصد حقوق دریافت می گیرند.

از سوی دیگر منابع مصری گزارش کردند که خلبانان مصری با وجود استعفای جمعی به پرواز خود ادامه دادند تا دولت خسارات زیادی را متحمل و ضربه به اقتصاد کشور وارد نشود.

شرکت هواپیمایی مصر حدود 900 خلبان در اختیار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد