چرا قبایل یمنی به جنگ با آل سعود برخاسته اند+فیلم

جمعه 18 ارديبهشت 1394
12:33
صنعا، العالم ـ سخنگوی ارتش و کمیته های مردمی یمن با اعلام باز پس گیری منطقه المعلا در عدن از تحقق پیروزی های روزانه در نبرد با متجاوزان و خیزش قبایل یمنی برای نبرد با متجاوزان سعودی خبر داد.

به گزارش روز جمعه خبرنگار شبکه خبری العالم از یمن، رویارویی ها در مرز یمن و عربستان میان قبایل و نیروهای سعودی محور اصلی شرف لقمان سخنان سخنگوی ارتش یمن در نشست مطبوعاتی بود که تاکید کرد: ارتش و کمیته های مردمی در آنجا مشارکت ندارند بلکه قبایل در حمایت از کشور و مردمشان در حال جنگ با سعودی ها هستند؛ در حالی که ارتش و کمیته های مردمی بر تمام استانها از جمله استان عدن مسلط هستند.

سیاستمداران اعلام کردند که تجاوزگری سعودی و ادامه تخریب یمن و به خاک و خون کشیدن غیر نظامیان و مصادره حق زندگی و امنیت آنان موجب کم کردن توان گروه های سیاسی برای آرام کردن قبایل هم مرز با عربستان می شود و دیگر نمی توان خشم آنها و خشم یمنی ها را کنترل کرد که این امر ممکن است تمام منطقه را با خطرات و بی ثباتی بیشتری مواجه کند.

سخنگوی ارتش یمن خاطرنشان کرد، ارتش در تمام مناطق حضور دارد و روزانه پیروزی هایی به ثبت می رساند. ارتش و کمیته های مردمی تا این لحظه به سمت مرزها حرکت نکرده اند.

tt-7-22:30

0% ...

آخرین اخبار

شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


دهن‌کجی تل‌آویو به تحریم‌های اروپا با طرح توسعه شهرک‌سازی‌ها


پیوند دیپلماسی در حمایت از فلسطین؛ پاکستان تصمیم بریتانیا علیه شهرک‌سازی‌های صهیونیستی را تحسین کرد


پافشاری حماس بر دموکراسی؛ بازی با زمان انتخابات پذیرفتنی نیست


جنگ آمریکا علیه ایران؛ چه کسی چه کسی را محاصره کرده است؟


ایران: قطعنامه شورای حکام سیاسی و مخدوش است


قطعنامه ضدایرانی با فشار محور غربی در شورای حکام تصویب شد


قیمت نفت از مرز ۱۰۰ دلار عبور کرد


تبیین اولویت‌های دیپلماتیک؛ دیدار سرکنسول جدید ایران در ارمنستان با وزیر خارجه