فرار و آوارگی 100 هزار نفر در سودان جنوبی

شنبه 19 ارديبهشت 1394
09:56
فرار و آوارگی 100 هزار نفر در سودان جنوبی العالم - صد هزار نفر در مدت یک هفته به سبب نبردهای شدید در ایالت "الوحده شمالی" در کشور نوپای سودان جنوبی از خانه و کاشانه خود گریخته و آواره شدند.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "توبی لانزر" معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در سودان جنوبی گفت: درگیری های مسلحانه در جنوب "بنیتو" مرکز ایالت نفتی الوحده باعث فرار و آوارگی مردم سودان جنوبی در این منطقه شده است.

معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در سودان جنوبی افزود: درگیری در اطراف روستاهای جنوب بنیتو ادامه دارد و مردم در اوج فصل کشاورزی مجبور به فرار شدند. 

لانزر با اشاره به اینکه سازمان های کمک رسانی به خاطر شدت درگیری نمی توانند وارد منطقه شوند از طرفین درگیر خواست زمینه ورود سازمان های مزبور به مناطق درگیری برای کمک به نیازمندان را فراهم کنند.

درگیری در سودان جنوبی در ماه دسامبر 2013 و پس از آن آغاز شد که "سالوا کر" رییس جمهوری این کشور نوپا، معاونش "ریک مشار" را به تلاش برای کودتا متهم کرد.

درگیری مزبور تا کنون ده ها هزار کشته داشته و باعث شده بیش از نیمی از جمعیت 12 میلیونی این کشور به کمک های انسان دوستانه محتاج شوند و دو و نیم میلیون نفر در آستانه گرسنگی قرار داشته باشند. 

این جنگ به آوارگی بیش از دو میلیون نفر از مردم سودان جنوبی منجر شده که 520 هزار نفر از آنان به اتیوپی، سودان، کنیا و اوگاندا پناهنده شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است