خبرنگار آمریکایی مطرح کرد:

افشای دروغ کاخ سفید در باره عملیات ضد بن لادن

دوشنبه 21 ارديبهشت 1394
22:20
افشای دروغ کاخ سفید در باره عملیات ضد بن لادن یک روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی حکایت کاخ سفید از عملیات سال 2011 و کشتن اسامه بن لادن رهبر القاعده را کذب دانست و تاکید کرد که پاکستانی‌ها از این عملیات اطلاع داشتند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکهالعالم، "سیمورهرش" نوشت: کاخ سفید زمانی که اعلام کرد آمریکا در یک مجتمع مسکونی در پاکستان، بن لادن را شناسایی کرده و کماندوهای آمریکایی بدون کمک طرفی دیگر در اقدامی محرمانه، عملیات ضد رهبر سابق القاعده را انجام دادند، دروغ گفت.

در تحقیق این روزنامه نگار سرشناس که نشریه "لندن ریویو آو بوکس" آن را منتشر کرده، به نقل از یک مسوول برجسته اطلاعات و منابع آمریکایی آمده است که مسوولان برجسته ای در ارتش پاکستان و اطلاعات این کشور از عملیات آمریکا علیه بن لادن اطلاع داشتند.

وی افزود: آمریکا از طریق یک مسوول اطلاعاتی برجسته سابق پاکستان از مکان اختفای بن لادن باخبر شد؛ وی با مراجعه به سفارت آمریکا در پاکستان اطلاعات خود را درباره بن لادن در مقابل 25 میلیون دلار و زندگی در واشنگتن، فروخته بود.

این گزارش خاطرنشان می کند که بن لادن در عمل از سال 2006 در ابوت آباد پاکستان تحت نظر بود و به گفته یک منبع آگاه وضعیت جسمی وی به حدی وخیم و ناگوار شده بود که دیگر هیچ ارزشی نداشت.

"اسد دورانی" رییس سابق دستگاه اطلاعات پاکستان، در سخنانی خاطرنشان کرده بود که احتمالا اطلاعات پاکستان قبل از عملیات ضد بن لادن از مکان اختفای وی اطلاع داشت.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد