تاکید استاندار بغداد بر تامین امنیت مسیرهای زائران

سه شنبه 22 ارديبهشت 1394
10:44
تاکید استاندار بغداد بر تامین امنیت مسیرهای زائران العالم - استاندار بغداد در آستانه مراسم گرامیداشت شهادت امام موسی بن جعفر (ع) بر تامین امنیت مسیرهای زائران به سوی شهر کاظمین تاکید کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "علی التمیمی" در گفت وگو با سومریه نیوز و در حاشیه بازدید از پست های ایست بازرسی و اقدام های انجام شده برای حمایت و حفاظت از زائران امام کاظم علیه السلام ازهمه زائران خواست تا با نهادهای امنیتی همکاری داشته باشند.

وی گفت: همه راه هایی که زائران برای عزیمت به سوی شهر کاظمیه برای بزرگداشت شهادت امام موسی کاظم (ع) انتخاب کرده اند، امن است و هیچ خطری آنان را تهدید نمی کند.

التمیمی افزود: از همه زائران می خواهیم با نهادهای امنیتی برای برگزاری امن آیین بزرگداشت شهادت امام موسی کاظم (ع) که هر ساله برگزار می شود، همکاری کنند.

سالانه میلیونها نفر از عاشقان خاندان عصمت و طهارت برای بزرگداشت شهادت امام موسی کاظم علیه السلام به شهر کاظمین در شمال بغداد عزیمت می کنند و نیروهای امنیتی نیز با اتخاذ تدابیر شدید امنیتی و بستن برخی مسیرها و خیابانها، به تامین امنیت زائران مبادرت می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای