شروط اردوغان برای آشتی با السیسی چه بود؟

پنج‌شنبه 24 ارديبهشت 1394
13:43
شروط اردوغان برای آشتی با السیسی چه بود؟ پسر یوسف القرضاوی مفتی جنجالی مصری الاصل قطر گفت که عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر با شروط رجب طیب اردوغان همتای ترکیه ای خود برای آشتی بین دو کشور مخالفت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عبدالرحمن پسر یوسف القرضاوی اعلام کرد: رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه برای مصالحه با عبدالفتاح السیسی همتای مصری خود 3 شرط را پیشنهاد کرد که این پیشنهادها پذیرفته نشد.

عبدالرحمن در صفحه شخصی خود در فیسبوک نوشت: اردوغان در دیدار طولانی خود با سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان در ریاض سه شرط را برای مصالحه با السیسی پیشنهاد کرد ولی السیسی که در همان زمان در ریاض بود، با شروط اردوغان مخالفت کرد.

به گزارش شبکه سی ان ان، عبدالرحمن با بیان این مطلب افزود: "آزادی زندانیان سیاسی (رهبران و اعضای اخوان المسلمین مصر) و لغو حکم های اعدام (آنها) و دادن حق برگزاری تظاهرات به مردم مصر سه پیشنهاد اردوغان به السیسی بود ولی چون کودتای السیسی مبتنی بر زندانی کردن فعالان سیاسی، صدور حکم اعدام و ممنوعیت تظاهرات بود، شروط پیشنهادی اردوغان مورد قبول واقع نشد".

حکومت ترکیه به ریاست رجب طیب اردوغان از گروه اخوان المسلمین مصر حمایت می کند و همین امر باعث تیرگی روابط بین آنکارا و قاهره درسایه روی کار آمدن حکومت جدید در مصر شده است. 

 

0% ...

آخرین اخبار

یمن؛ تنگنای جغرافیائی و درهم شکننده ی محاسبات قدرتهای بزرگ


تاکید رئیس جمهور قزاقستان بر توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای


اعلام موعد اجرای توافق گازوئیل میان روسیه و آمریکا


تاکید هند بر ضرورت بازگشت صلح و ثبات به خاورمیانه


اعتصاب کارکنان صنعت تراشه تایوان در اعتراض به سهم پایین از سود هوش مصنوعی


۳۲ بخش از خدمات اینترنتی دولت انگلیس از دسترس خارج شد


واکنش یمن به پیشنهاد شیخ الازهر و پایان دادن به جنگ


دولت بریطانیا: مردم آمادگی لازم برای شرایط اضطراری را داشته باشند


 تداوم حملات سعودی به صعده و تعز؛ ۱۱۷ شهید و زخمی در سه روز


پزشکیان در پیامی درگذشت پدر شهید والامقام امیر سپهبد موسوی را تسلیت گفت