تظاهرات گسترده فلسطینیها درسالگرد اشغال فلسطین

جمعه 25 ارديبهشت 1394
18:28
تظاهرات گسترده فلسطینیها درسالگرد اشغال فلسطین مردم فلسطین در داخل و خارج با برگزاری تظاهرات در سالروز اشغال سرزمین خود (یوم النکبه) تاکید کردند که تا بیرون راندن اشغالگران به مبارزه ادامه خواهند داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شهروندان فلسطینی در شصت و هفتمین سالگرد فاجعه اشغال فلسطین و تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی که معروف به روز نکبت است، در کرانه باختری رود اردن و باریکه غزه تظاهرات کردند.

هزاران نفر از مردم فلسطین به درخواست جنبش جهاد اسلامی تظاهراتی را در شهر خان یونس در جنوب باریکه غزه برگزار کردند. نظامیان صهیونیست چند تظاهرکننده فلسطینی را در شرق باریکه غزه به ضرب گلوله زخمی کردند.

فلسطینی ها در شهرهای مختلف کرانه باختری رود اردن نیز تظاهرات کرده و با در دست داشتن پرچم فلسطین، شعارهایی با مضمون حق مسلّم بازگشت آوارگان به سرزمین خود سرمی دادند.

به گزارش خبرگزاری معا، تعدادی از فلسطینی ها در منطقه نعلین در کرانه باختری رود اردن در حمله نظامیان اشغالگر و استنشاق گاز اشک آور مصدوم شدند. تظاهرات مشابهی نیز در شهر اشغالی قدس برگزار شد.

درهمین حال، صدها شهرک نشین صهیونیست درصدد ورود به مقبره یوسف نبی (ع) در منطقه بلاطه البلد در شرق شهر نابلس برای انجام کارهای دینی خود بودند و با شهروندان فلسطینی درگیر شدند. در ادامه نیروهای رژیم اشغالگر نیز به کمک شهرک نشین ها آمده و با فلسطینی ها درگیر شدند. نیروهای رژیم اسرائیل در این درگیری بیش از 15 فلسطینی را زخمی کردند. 

0% ...

آخرین اخبار

پیام عراقچی خطاب به عون: لبنان را از دست دشمن واقعی خود نجات دهید


2 پایگاه هوایی و تاسیسات مهم باقی مانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا هدف قرار گرفت


حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد