گزارشی از بزرگترین تظاهرات یمنیها علیه آل سعود+فیلم

سه شنبه 29 ارديبهشت 1394
13:46
صنعا(العالم)- خبرنگار شبکه العالم در یمن، از برگزاری بزرگترین تظاهرات در صنعا از زمان آغاز حملات عربستان سعودی به یمن در محکومیت متجاوزان و کشتار ملت این کشور خبرداد.

خبرنگار شبکه العالم روز سه شنبه از صنعا گزارش داد، شرکت کنندگان در این تظاهرات که روز گذشته برگزار شد، با در دست داشتن پلاکاردهایی حملات به یمن و محاصره آن توسط عربستان سعودی، کشتار مردم بی گناه و بمباران مناطق مسکونی و بازارها را محکوم و تاکید کردند کسانی که در ریاض به مذاکره نشسته اند نماینده مردم یمن نیستند.
تظاهرکنندگان یمنی در راهپیمایی های بزرگ صنعا و برخی استانهایی که کمیته انقلابی بدان فرا خوانده بود؛ شکستن محاصره و بازگرداندن یمنی هایی که در فرودگاه های خارج گرفتار شده اند، را مسوولیتی بین المللی دانستند.
تظاهرکنندگان سکوت سازمان ملل در برابر حملات و جنایت های عربستان سعودی و تخریب زیرساخت ها، را محکوم کردند.
"خالد المدانی" یکی از رهبران جنبش انصارالله درگفت وگو با شبکه خبری العام اظهار داشت: ما به سازمان ملل خیلی اعتماد نداریم اگر چه مسوولیت نظارت بر برقراری امنیت در جهان و حمایت از انسانها را بر عهده دارد، ما فقط بر خداوند و ایستادگی مردم اعتماد داریم.
یکی از شهروندان به خبرنگار العالم گفت :آتش بس کافی نیست و معتقدم دشمن هنوز در کمین یمن است تا باردیگر صف آرایی و حمله کند.
در حالی که کنفرانس ریاض رو به پایان است مردم یمن به شدت با تصمیمات آن مخالفت می کنند، زیرا معتقدند مذاکره کنندگان به دنبال منافع خود هستند و منافع و حاکمیت یمن هیچ اهمیتی برایشان ندارد.
شهروند دیگری نیز گفت: کنفرانس ریاض هیچ ارتباطی به ما و مردم یمن ندارد بلکه ویژه مزدوران و هوادارن کسانی است که برای مذاکره بدانجا رفتند.
تظاهرکنندگان از جامعه بین الملل خواستند تا با پایان دادن به حملات عربستان، شکستن محاصره ظالمانه و محاکمه سران کشورهای مهاجم به یمن که جنایتهای بشری در حق مردم یمن مرتکب شدند، به وظایف خود عمل کنند.
مردم یمن که 50 روز در برابر حملات سعودیها پایداری کردند، معتقدند که آتش بس کنونی و محاصره شدید کشور، نوع دیگری از حمله و تجاوز به شمار می رود.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود