مخالفان سوری در قاهره پوست می‌اندازند

شنبه 2 خرداد 1394
22:47
مخالفان سوری در قاهره پوست می‌اندازند مخالفان سوری که تاکنون تحت عنوان "ائتلاف مخالفان" فعالیت می‌کردند، برای مذاکره با دولت سوریه بر اساس توافق ژنو، نام تشکیلات خود را به "مخالفان ملی‌گرای سوریه" تغییر می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت امور خارجه مصر اعلام کرد کنفرانس فراگیر مخالفان سوریه با هدف "تعیین دیدگاههای مخالفان سوری در فراگیرترین شکل ممکن با هدف پایان دادن به بحران سوریه" روزهای 18 و 19 خرداد جاری، در قاهره برگزار خواهد شد.

وزارت امور خارجه مصر در بیانیه ای اعلام کرد در این کنفرانس یک کارگروه جدید برای مخالفان سوری تشکیل خواهد شد که نقشه راه و منشور ملی را در دستور کار قرار خواهد داد.

پایگاه لبنانی العهد نوشت: در این بیانیه آمده است که تشکیلات جدید مخالفان، جایگزین ائتلاف کنونی مخالفان خواهد بود که از سوی کشورهای عربی و غربی مورد حمایت قرار می گیرد.

هیثم مناع یکی از برگزار کنندگان اصلی این کنفرانس گفت: بیش از 200 شخصیت از مخالفان سیاسی و نظامی برای انتخاب کمیته سیاسی و تعیین نقشه راه و منشور سیاسی شرکت خواهند کرد و اسم ائتلاف جدید "مخالفان ملی سوریه" خواهد بود.

به گفته مناع، این تشکل کاملا با "ائتلاف مخالفان" متفاوت است و آماده مذاکره با نظام براساس توافق ژنو خواهد بود.

مناع افزود: تشکل جدید پس از برگزاری نشست قاهره، با استفان د میستورا، فرستاده ویژه بین المللی در امور سوریه، دیدار خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است