نماینده عراقی:

داعش 300 میلیارد دلار به عراق ضرر زده است

دوشنبه 4 خرداد 1394
13:35
داعش 300 میلیارد دلار به عراق ضرر زده است سخنگوی ائتلاف المواطن در مجلس نمایندگان عراق، خسارت های ناشی از نبرد با گروه تروریستی داعش در عراق و پیامدهای ناشی از آن را 300 میلیارد دلار برآورد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "بليغ ابو كلل" روز دوشنبه گفت: طرح "الانبار مقاوم" که از سوی " عمار حکیم " رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق ارائه شد، در صورتی که در زمان خود اجرا می شد تضمینی برای نرسیدن عراق به این بحران بزرگ بود.

وی تصریح کرد که هزینه این طرح، چهار میلیارد دلار بود که برای چهار سال تقسیم می شد.

"ابو كلل" افزود که خسارت های عراق از ناحیه گروه تروریستی داعش ، حدود 200 میلیارد دلار و خسارت ناشی از جنگ فراتر از 100 میلیارد دلار است.

" جان کری " وزیر خارجه آمریکا 17 نوامبر 2014 گفته بود که بازسازی مناطق تحت اشغال داعش، دو میلیارد دلار برای عراق هزینه دربرخواهد داشت ؛ این درحالیست که این گروه میلیون ها دلار از قاچاق و فروش نفت درآمد دارد.

عراق در نتیجه اشغال مناطقی از این کشور توسط گروه تروریستی داعش با وضعیت امنیتی فوق العاده مواجه است و عملیات ارتش بسیج مردمی و عشایر برای پاکسازی این مناطق از داعش همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

"کاروان دنا" در مسیر بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا


آغاز راهپیمایی روز جهانی قدس در سراسر کشور


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند


صلاحیت ادراکی و فنی ویتکاف زیر ذره‌بین؛ گزارش ناهنجاری یک تیم مذاکراتی «غیرحرفه‌ای»


پاسخ کوبنده در انتظار کوچکترین حمله به زیرساخت‌های انرژی و بنادر کشور


مقاومت اسلامی عراق مسئولیت سرنگونی هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا برعهده گرفت


موج ۴۴ وعده صادق ۴ با شلیک موشک و پهپادهای نقطه‌زن


سپاه: سربازان آمریکایی منطقه را ترک کنند وگرنه زیر آوار دفن خواهند شد


مشخصات ۵ زیرساخت حیاتی آمریکا که می‌تواند هدف مشروع ایران شود


لبیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی