هشدار اردن درباره خطر گسترش تروریسم

دوشنبه 4 خرداد 1394
13:48
هشدار اردن درباره خطر گسترش تروریسم وزیر کشور اردن درباره خطر گسترش تروریسم در صورت طولانی شدن درگیری در کشورهای همسایه هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزیر کشور اردن روز یکشنبه در دیدار با معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور مبارزه با تروریسم گفت: طولانی شدن درگیری ها در کشورهای همسایه و نبود راه حل های سیاسی سریع و فراگیر مبتنی بر گفتگو، به افزایش مشکلات و گسترش تروریسم و افراط گرایی منجر خواهد شد.

خبرگزاری رسمی اردن اعلام کرد در این دیدار روابط و همکاری بین اردن و سازمان ملل در زمینه های مبارزه با تروریسم و افراط گرایی و تلاش های اردن در این زمینه و مهم ترین تحولات منطقه بررسی شد.

سلامه حماد در این دیدار به بسیاری از تدابیری که دولت در زمینه مبارزه با تروریسم اتخاذ کرده و مهم ترین آن ها تدوین راهبرد ویژه مبارزه با افراط گرایی است، اشاره کرد.  

این مسؤول سازمان ملل وعده داد از طریق واحد مبارزه با تروریسم سازمان ملل از اردن به منظور تنظیم و توسعه راهبرد مبارزه با تروریسم حمایت کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد